DER Privat Finans er kommet med to nye finansielle produkter på hylden, ved navn Privatlån Plus og Pauselån. Det giver dig en række nye muligheder og fordele som kunde, hvor du kan søge op til 100.000 kr.

De har givet dig muligheden for at sætte ydelsen på pause, hvis det bliver nødvendigt. Der kan nemt ske overraskelser og ændringer i privatøkonomien, så det er helt sikkert noget mange kan få gavn af. 

DER Privatlån Plus

– Information om løsningen

En anden løsning er deres Privatlån Plus hvor du får tilbudt en fast lav rente og muligheden for at betale ud, når det passer dig. En klar fordel, hvis du pludselig får økonomisk overskud, så du kan afvikle lånet måneder eller år før forventet.

Der kan hurtig ske ændringer i ens privatøkonomi, så det er helt klart en fordel med denne mulighed.

  • Lån mellem 10.000 – 150.000 kroner.
  • Løbetid på 48 – 102 måneder
  • Alderskrav: 20 år
  • Fast lav rente
  • Betal ud når du vil

Stlaan.dk har lavet en oversigt over hvor du kan låne 100.000 her.

Hvad skal jeg vælge?

Det store spørgsmål er hvad du bør vælge og det kan være vanskeligt at afgøre. Vurder hvilke behov du har som kunde og hvad der er vigtigst for dig. Det er en klar fordel at kunne sætte afbetalingen på pause, såfremt du går ind i en usikker fremtid.

Det kan være du ikke er så tryg i jobbet eller går uden arbejde. I disse situationer, er det godt at tage højde for alle scenarier, der kan udspille sig. Du kan se mere om de to løsninger på deres hjemmeside.