Har du ét eller flere kviklån, så ved du helt sikkert at de er både dyre og en økonomisk belastning i det daglige. Har du overvejet at omlægge kviklån og få dem samlet ét sted? Omlægning af kviklån, kaldet samlelån, kan spare dig mange penge, ligesom du får et større økonomisk overblik. Du afdrager blot til én udbyder og til en lavere rente.

Få samlet kviklån og spar penge

Hos landets online banker, har du gode muligheder for at søge samlelån, hvor gælden samles ét sted. Her vil de hjælpe dig med at finde den rette løsning og typisk afvikle din eksisterende gæld for dig. Ansøg gratis og uforpligtende.

Der er mange som over de seneste mange år har optaget kviklån og mens nogle får dem afviklet efter 30 dage, hænger andre forbrugere fast. Og det er ekstremt dyre i både ekstra gebyrer og renter.

Kviklån er den dyreste låneform i Danmark og det er derfor med god grund, at Regeringen har indført et ÅOP-loft pr. 1. juli 2020. Det har allerede ændret meget på renterne og mulighederne på danske marked. Nogle udbydere har stoppet deres aktiviteter, mens de fleste har sænket deres renteniveauer væsentligt.

Vejen til større økonomisk overskud

Rigtig mange af de forbrugere der har optaget kviklån, har en relativ skrøbelig privatøkonomi og begrænset indkomst, hvilket kan presse økonomien når der kommer uforudsete regninger ind ad døren.

Der er ingen tvivl om at samlelån, også kaldet refinansiering, er vejen til større økonomisk overskud i det daglige. Dels ved du præcis hvilken ydelse du skal betale måned efter måned.

Hvis du har optaget tre forskellige online lån, kan de færreste huske præcis hvad ydelserne er på og hvornår der er betalingsfrist. Det gør mange mister overblikket, med overskredne betalingsfrister som konsekvens.

Det økonomiske overblik letter presset fra dine skuldre og gøre det nemmere at navigere, i din egen privatøkonomi.

Hvordan kan jeg få en lavere rente?

Hvordan hænger det egentlig sammen, at omlægning af kviklån medfører en lavere rente. Når du generelt har optaget gæld hos online lånefirmaerne, har det været til en høj rente og ÅOP, som er rigtig dyr for dig.

Når du så vælger at søge samlelån hos de seriøse online banker, får du dels glæde af nogle væsentlig lavere renter generelt, og dels fordelen ved at du har al gælden hos dem. De giver dem samlet set flere renteindtægter og dermed mulighed for at tilbyde dig en mere fordelagtig rente. Man kan faktisk sige, det er win-win for begge parter.

Banken får en god kunde ind, der giver dem en række renteindtægter, mens du som kunde får glæde af lavere omkostninger, besparelser og større økonomisk overblik.

Vi er overbeviste om at refinansiering af online lån bliver meget udbredt i løbet af de kommende år, hvor mange ønsker at styrke deres egen privatøkonomi – og med muligheden for at spare penge på kreditomkostningerne.