Det er sjældent man har brug for at låne 140.000 kroner. Det er store summer, så der skal laves en plan for tilbagebetalingen. Det er vigtigt at du er velovervejet, men mindst lige så vigtigt at du søger de rigtige steder.

Vi har derfor lavet en god låneoversigt, der kan give dig overblikket. Se hvor du kan søge lån på 140.000 kr. via oversigten herunder.

Husk nu at søge hos mindst 2-3 firmaer. Det er GRATIS og styrker dine muligheder for at finde det billigste lån, der kan spare dig mange låneomkostninger.

 

Inden du optager forbrugslån på 140.000

Optager du et forbrugslån på 140.000 kroner, så skal du holde hovedet koldt og gøre forarbejdet ordentligt. Det hele bør være planlagt, og der bør være en detaljeret plan for, hvornår og hvordan du skal betale pengene tilbage. Er der ingen plan, så kan det hurtigt blive til en enorm gæld.

140.000 kr. er mange penge og du bør kun ansøge om disse beløb, hvis du har en sund økonomi og en god fast indtægt. Store lånebeløb bør kun optages med stor omtanke, og kun hvis der virkelig er et stort behov for pengene. Det kunne være et supplement til en bolig eller ny bil.

Du bør altid overveje, om du skal have et lån til det, som du har planer om. En bil eller et hjem kan være nødvendigt, men en stor fest fyldt med farver og alkohol bør du ikke optage et stort lån for at kunne betale. Gør altid op med dig selv, om du ønsker at løbe den risiko der er forbundet med at låne penge.

Brug altid hjernen og ikke hjertet. Hold altid hovedet koldt, så du undgår forhastede beslutninger. Det er vores bedste råd.

De mest udbredte formål

Der kan være rigtig mange forskellige formål med pengene og man kan få rigtig mange ting for 140000 kr.. Vi har analyseret markedet og vurderet hvilke formål der er mest udbredte hos danskerne. Se listen herunder:

  • Ombygning eller renovering
  • Nyt køkken
  • Finansiering af ny bil
  • Hvad er dit formål? Kontakt os gerne for at vi kan blive klogere.

Der er hvert år mange danskere der optager lån på 140.000 kr. og online forbrugslån er blevet mere og mere attraktive af flere grunde. Dels så findes der er godt udvalg af firmaer og dels er deres renteniveauer mere fordelagtige end længe. Det betyder faktisk, at de ofte kan være et sundt alternativ til det banken kan tilbyde dig.

Det er i hvert fald gratis og uforpligtende at undersøge, hvilke priser og omkostninger de kan gøre det til, så du er sikker på at finde den billigste løsning. Specielt ved så store lånebeløb, kan selv små renteforskelle gøre en mærkbar forskel.

Dertil kommer at landets pengeinstitutter er mere vanskelige at ansøge via. Så der kan hurtigt gå mange flere dage, før du ser pengene på kontoen. Det vigtigste er dog at du finder de laveste omkostninger og så bør det betyde mindre, om det tager 2 eller 7 dage.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Der er ingen tvivl om at kravene typisk vil være højere når du ønsker lån på 140.000 kr. kontra hvis du fx. ansøgte om 50.000 kroner. Der er generelt en sammenhæng mellem pengebeløbets størrelse og kravene til din privatøkonomi. Sådan er det i særdeleshed i banken, mens online firmaerne er nemmere at blive godkendt hos.

Disse vil alle lave en kreditvurdering af dig og her “kræves” der mere af din økonomi, når du søger om 140.000 kroner, end ved mindre beløb. Det kan være i forhold til din indkomst, eksisterende gæld og lignende.

Når alt dette er sagt, kan du se udbydernes overordnede krav i vores oversigt. Det vil typisk være tilknyttet til din alder, at du har dansk statsborgerskab og ikke står i RKI. Når disse tre standard krav er opfyldt og med en fast indtægt, så er alle muligheder åbne.

Hvad hvis jeg bliver afvist?

Det er helt uforpligtende og gratis at ansøge, så udover at det er ærgerligt, sker der ikke andet ved en afvisning. Du kan så overveje hvad du kan gøre fremadrettet, næste gang du ansøger. En idé kan være at søge med medansøger, normalt en ægtefælle eller kæreste, hvorved du står langt stærkere. Her er der flere skuldre til at dække den månedlige ydelse og jeres samlede indkomst bør være større, så det vil give forbedrede muligheder for godkendelse.

Du kan derfor prøve dette, hvis det er aktuelt for dig, i den uheldige situation at du skulle blive afvist i første omgang.