Stlaan hjælper alle danskere med at sammenligne lånefirmaer, deres tilbud og finde frem til den bedste løsning. I denne artikel giver vi vores bud på, hvordan du optimalt set håndterer ansøgningsprocessen.

For ved at være grundig og bruge 10-20 minutter på det, kan du spare mange penge og sikre dig selv det billigste lån efter dine behov.

Søg flere steder og undersøg markedet

Du skal altid starte med at undersøge markedet og finde frem til hvor du kan ansøge. Lånemarkedet online er blevet stort, så du har gode kort på hånden. Men alder og lånebeløb vil være med til at definere hvor mange steder du kan ansøge. Om det er 1, 3 eller 5.

Som udgangspunkt anbefaler vi altid at du udfylder mindst 2 ansøgninger, men gerne 3 og 4, hvis du gerne vil være flittig. Husk på du kun gør dig selv en tjeneste, da du styrker chancerne for godkendelse og for lavere omkostninger.

Du kan komme i gang på forsiden – Vi gør det nemt at indhente gratis lånetilbud.

 

Er dine lånemuligheder gode?

De fleste danskere vil sikkert være interesseret i at vide, om ens lånemuligheder er gode. Det er vigtigt at vide de fleste kreditvurderinger sker individuelt, ud fra det du indtaster i ansøgningen. Det vil sige alder, indtægt, eventuel gæld, boligforhold og hvad du ellers angiver af oplysninger.

Visse udbydere online har lavet smarte systemer, så du automatisk får tilsendt et lånetilbud, hvis du falder inden for deres krav. Det gør hele processen nemmere og hurtigere, men det ændrer ikke ved deres krav til dig som kunde.

Så på dit spørgsmål om dine muligheder er gode kan vi kun nævne følgende to pointer:

  • Jo større indtægt du har, desto bedre er dine muligheder.
  • Danskere på 25-55 år har bedre og flere lånemuligheder, end unge under 25 år.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du altid bør gribe ansøgningsprocessen an, uanset om du søger online eller hos flere realkreditinstitutter.