ST lån er stedet hvor du kan sammenligne diverse låneudbydere med hinanden og komme godt i gang med ansøgningsprocessen. Vi hjælper dig med at komme godt fra land, ved at oplyse dig om mulighederne og de relevante udbydere.

Sammenlign dem via vores oversigter og ansøg hos de 2-4 udbydere, der opfylder dine krav som forbruger. Du vil herefter modtage lånetilbud retur som du kan sammenligne med hinanden og udvælge det bedste eller billigste.

Vi er en gennemskuelig og god sammenligningstjeneste, der gør dig klogere på alle de centrale områder. 

 

Så nem og hurtig er ansøgningsprocessen

– Det tager kun få minutter!

Start du ansøgningsprocessen på STlaan.dk kan du på bare 3 step have udfyldt en låneansøgning og være i gang.

De fleste udbydere vender tilbage med svar i løbet af få timer, så du reelt kan have pengene samme eller næste dag. Lad os skitsere de 3 steps:

1. Sammenlign udbyderne med hinanden 

Vi har flere målrettede oversigter på hjemmesiden. Besøg en af disse for at sammenligne lånebeløb, løbetider og alderskrav, danne dig et overblik og udvælge dem du synes. Vi har fx. en oversigt over udbydere der tilbyder lån til 21-23 årige. Tilsvarende for personer der ønsker at låne fx. 10.000 kr. online.

2. Søg hos 2-4 lånefirmaer

Næste trin er at du klikker dig ind på flere af lånefirmaerne, helst en 2-4 stykker, for at udfylde din ansøgning. Hav papirer som årsopgørelser og lønsedler klar, så det hele går meget hurtigere. Vi kan kun understrege, at du bør bruge de ekstra 5-10 minutter på at søge flere steder.

3. Indsend og afvent svar

Når du har udfyldt alle de relevante oplysninger, er det bare at indsende låneansøgningen til firmaet og så vender de tilbage på kort tid. De hurtigste svarer dig allerede efter 10 minutter i arbejdstiden, mens andre skal bruge 1-2 timer. Uanset hvad, kan du forvente et rigtig hurtigt svar.

 

Hele processen bør ikke tage mere end 10-15 minutter, hvis du har det hele klar. Men så har du til gengæld også ansøgt hos 2-3 udbydere og skabt dig selv, det bedst tænkelige udgangspunkt for godkendelse og lav ÅOP.