Vi fortsætter vores anmeldelser af de mest udbredte lånefirmaer på nettet. I denne omgang ser vi nærmere på Selene Finans.

En gammel kending på online markedet, der efterhånden har eksisteret i mange år. Få et grundigt indblik i hvem der står bag, hvad de kan tilbyde og meget mere.

Vi anbefaler du læser vores anmeldelse af Selene Finans, inden du ansøger, så du er velinformeret og sikker på de er den rette. 

Selene Finans lån

Som i de øvrige anmeldelser starter vi igen lige på og hårdt, med fokus på mulighederne og deres krav til dig som forbruger. Det er i sidste ende det vigtigste, hvis du overveje at ansøge hos dem:

Lånemuligheder

  • Beløb fra 10.000 til 75.000 kroner
  • Løbetid fra 12 til 72 måneder
  • NemID underskrift
  • OBS: Lån uden dokumentation op til 50.000 kr. (lønsedler ved højere beløb)

Krav

  • Over 18 år
  • Bosiddende i Danmark
  • Fast indtægt
  • Ingen RKI

Det mest bemærkelsesværdige ved Selene Finans, i sammenligning med øvrige udbydere online, er muligheden for lån uden dokumentation. Det er nemlig en sjældenhed.

Med dokumentation menes at du ikke bør fremsende lønsedler, opgørelser med videre. Selvom det nu er en god ide at gøre, da det typisk vil sænke dine låneomkostninger.

Hvis du vil låne over 50.000 kroner, kræver de at du kan fremvise dine seneste lønsedler.

Du bør altid ansøge flere steder

STlaan.dk anbefaler altid at du ansøger flere steder, når du låner penge på nettet. Det er derfor vi har lavet overskuelige oversigter, hvor du nemt kan se de relevante udbydere for dig.

Gå til vores låneoversigt via knappen herunder, for at se udbydere der kan låne dig op til 75.000 kroner.

Ansøg om lån op til 75000

 

Låneformidler for Basisbank A/S

Firmaet bag Selenefinans.dk hedder Selene Finans Danmark ApS. Hvad de færreste ved eller tænker over er, at selskabet faktisk kun er en formidler for Basisbank A/S.

Når du optager et lån hos dem, bliver du derfor kunde hos Basisbank. Alle renter og vilkår er gældende, så det bør ikke bekymre dig, men det er naturligvis rart at vide på forhånd. Så du ikke bliver overrasket.

Selene Finans kan derfor bedst betegnes som en platform der anvendes til at skaffe nye kunder online.

Øvrig information

Selene Finans ApS

CVR: 31862590

Teglholm Allé 15, 2450 København SV

Mail: adm@selenefinans.dk

Vores vurdering

Vi ser Selene Finans som en gammel udbyder, der alligevel er i stand til at følge med de nye trends på markedet. Det afspejler sig i at de giver svar inden for 15 minutter og kan tilbyde NemID underskrift. Det er nemlig præcis hvad mange kunder efterspørger.

Deres Trustpilot score er helt enestående, i sammenligning med de øvrige udbydere. For tiden ligger den på hele 9.1. Med baggrund i 74 anmeldelser, er det bestemt imponerende.

Vi mener de er et godt supplement til online markedet og en gennemskuelig udbyder, du kan være tryg ved at benytte. Det er primært en sag hos Forbrugerombudsmanden tilbage i 2012, der kan være med til at kaste et negativt lys over dem som firma.