Opdateret: Ikano Bank har valgt at lukke Pengeautomaten, så det er ikke længere muligt at ansøge hos dem. Vi henviser dig derfor til Ikanobank.dk, hvor du tilsvarende kan låne mellem 10.000 og 300.000 kr. 

Vi har valgt at fastholde anmeldelsen, så du fortsat kan læse om det forhenværende Pengeautomaten og se vores anmeldelse af dem. 

I denne anmeldelse er vores fokus på Pengeautomaten og deres service, vilkår og muligheder som udbyder. Det er altid vigtigt med et godt kendskab til firmaet, inden man optager lånet.

Gennemlæs vores anmeldelse inden du ansøger hos Pengeautomaten, for at blive klogere, så du er sikker på de er den rette udbyder for dig. 

Pengeautomaten – lånemuligheder og krav

Vi starter med det mest interessante for dig som forbruger. De lånemuligheder og krav du kan forvente, når du ansøger på Pengeautomaten.dk. Frem for at skrive en masse uoverskueligt tekst, har vi opstillet alle de vigtigste facts i punktform:

Muligheder

  • Beløb fra 10.000 – 300.000 kroner
  • Løbetid fra 12 – 144 måneder

Krav

  • Husstandsindkomst på mindst 225.000 kr.
  • Bosiddende i Danmark
  • Ikke i RKI
  • Du skal have fast arbejde/efterløn/pensioneret

Som du forhåbentlig allerede kan fornemme, har du gode chancer for godkendelse hos dem, hvis du ellers har en sund privatøkonomi. Og tilmed muligheden for at lave et relativ billigt lån.

Kom i gang med ansøgningerne her.

De har for nylig hævet grænsen, så du nu kan søge om 300.000 og ikke kun 250.000 kroner som førhen. 

 

Vores erfaringer og vurdering

Vi slutter vores Pengeautomaten anmeldelse af med vores endelige vurdering af dem som udbyder. De er nemlig i hård konkurrence med mange andre lånefirmaer.

Lad os først slå fast, at Pengeautomaten.dk siden 1978 har udbetalt over 1 million lån. Vi snakker antal og ikke kroner! De er altså en af de mest veletablerede udbydere på online markedet.

Det er ligeledes værd at bemærke, de er en del af Ikano Bank, der i sidste ende udspringer fra IKEA. Så på mange måder har de rødder til den svenske gigant IKEA. Det er bestemt kun positivt for de er om nogen, kendt for prisvenlighed, god kvalitet og service.

Disse egenskaber går igen, når du søger hos Pengeautomaten. Ansøgningsprocessen er ligetil og kundeservicen er kun et opkald eller en mail væk – med generel hurtig respons. Så servicedelen er der styr på.

Skal man se på deres renteniveau og låneomkostninger, som du vil få tilbudt som kunde, ligger de på et ekstremt konkurrencedygtigt niveau. Vi mener de tilhører top 3 af udbyderne på nettet, vurderet på deres priser.

At du tilmed kan ansøge om store beløb, gør at de vil være interessante for de fleste. Vores eneste kritikpunkt er faktisk, at de ikke rigtig er kommet med på NemID bølgen. Samtidig har de ikke de hurtigste svartider.

Men nu er lån en større og seriøs beslutning, der ikke bør påvirkes af dette. I sidste ende må det vigtigste være, du får lavet det billigste lån og får en god behandling hele vejen igennem.