Leasy er kommet med et nyt låneprodukt, der vil være interessant for de fleste danskere op til jul. Stlaan.dk ser derfor nærmere på de nye Leasy minilån op til 10.000 kroner og med muligheden for 60 dages rente og afdragsfrihed.

Det er en helt perfekt mulighed for danske familier med en presset privatøkonomi, hvor der mangler penge til juleperioden. Du har nemlig mulighed for at indfrie dit lån uden gebyr når det passer dig og du kan derfor få 10.000 kr. ekstra mellem hænderne, til en relativ billig penge.

Vi ser her nærmere på det nye produkt på hylden i Leasy forretningen. 

Leasy Minilånet

Vi starter med at give dig de korte facts om det nye Leasy minilån, for det adskiller sig en del fra deres to øvrige finansieringsprodukter. Specielt ved at løbetiden kun kan vælges til at være på 1,2 eller 3 år.

Der er derfor mindre at overveje eller være i tvivl om, når du skal ansøge. Mest positivt er det, at selv om lånebeløbet tenderer til et smålån, så kan du opnå fair debitorrente. Det er ekstremt konkurrencedygtigt og lavt for så små beløb. Her har du de vigtigste facts:

  • Minilån på 5.000 – 10.000 kr.
  • Løbetid på 12, 24 eller 36 måneder
  • Du kan betale det ud når du vil – uden gebyrer
  • Du skal være mindst 20 år og ude af RKI
  • Du skal kunne dokumentere din indkomst.

Søg altid flere steder

Nu har vi rost det nye finansieringsprodukt fra Leasy, for det er bestemt en god mulighed for mange danskere. Men det betyder ikke, at du skal undlade at søge flere steder. Det er faktisk det bedste råd vi kan give dig, når du gerne vil finde den laveste ÅOP. Jo flere steder du ansøger, desto større er sandsynligheden for at opnå de laveste omkostninger.

Vi har tidligere lavet anmeldelser af flere låneudbydere online, for at give dig et bedre og mere indgående kendskab til dem. Det giver dig et godt udgangspunkt, når du skal vælge hvor du vil ansøge.

Hvis du søger beløb i omegnen af 10.000 kroner, kan vi anbefale dig at tjekke vores oversigt med de udbydere der tilbyder dette. Ved behovet for langt større beløb, vil vi henvise dig til oversigter under “Lånemuligheder”, hvor du kan søge op til 400.000 kroner.