MKOM bliver en del af Stlaan.dk og vi er rigtig glade for de perspektiver det giver fremadrettet. Dels i form af mere godt indhold, flere muligheder for vores brugere og et team omkring vores lånetjeneste med stor ekspertise.

Du kan forvente at indhold fra Mkom.dk bliver flyttet over til vores hjemmeside, så det vil på ingen måde påvirke din brugeroplevelse.

Kort om Mkom.dk

Mkom.dk er en lånetjeneste der har været i branchen mange år og hjulpet mange danskere, med at finde de bedste låneudbydere og løsninger, alt efter deres behov. De har været meget fokuserede på at lave skræddersyede oversigter, afhængigt af hvilke lånebeløb du mangler, eller hvor gammel du er.

Det er nemlig to af de primære parametre der afgører, hvilke muligheder du har som forbruger på online markedet. Det er meget lig hvad Stlaan.dk ønsker at gøre på vores oversigtside med lånebeløb. Her skal det være enkelt at få overblik over ens udvalg, alt efter hvor mange penge man søger.

På den led passer Mkom.dk og Stlaan.dk godt overens med hinanden, hvorfor det giver gode synergier at forene de to hjemmesider. Det giver en stærkere platform, mere godt indhold og flere muligheder for dig som bruger.

Vi er derfor sikre på at du vil få glæde af de fordele der kommer ud af sammenlægningen. Vi mener i hvert fald selv at Stlaan.dk står stærkere som sammenligningstjeneste.