Vi ser på de bedste online låneudbydere i Danmark og hvem du bør overveje, hvis du ikke har det store kendskab til markedet. Vi har mange års erfaring og følger branchen tæt. Den indsigt ønsker vi at videregive til dig på denne side.

Tjek de førende låneudbydere

Ønsker du finde den bedste løsning, anbefaler vi du sammenligner firmaer og ansøger flere steder. Det giver dig det bedste udgangspunkt som forbruger og for at finde de laveste omkostninger. Kom i gang med at ansøge her:

Lad os starte med at slå fast, du kan tjekke flere af de bedste lånemuligheder via denne oversigt. Her har vi samlet de fleste firmaer på nettet. Tjek mulighederne ud på denne side, for at danne dig et overblik.

Der er kommet mange låneudbydere i Danmark og bare sammenlignet med for 10 år siden, er dit udvalg som forbruger langt bedre. Dels når det kommer til antallet og dels når det kommer til deres renteniveauer, der er bedre end længe.

Her er en gennemgang af nogle af de populære udbydere på markedet, der kan være værd at overveje alt efter din situation.

L’EASY Minilån

Først har vi L’EASY Minilån, der er en god og hurtig løsning, hvis du blot har et mindre pengehov. Du kan søge lån op til 10.000 kr. hos dem og de vil derfor være en oplagt udbyder, når du mangler finansiering til mindre køb. Deres rente er ikke markedets laveste, men fornuftig, til gengæld har du gode chancer for at blive godkendt.

Bank Norwegian

Norske Bank Norwegian er en rigtig god mulighed på flere måder. Specielt fordi du kan søge fra 5.000 til 400.000 kroner, hvilket gør det meste kan finansieres. Du har gode muligheder for at få et godt tilbud, hvis du vel og mærke bliver godkendt.

Den eneste “ulempe” er at du skal være mindst 23 år for at kunne ansøge hos dem. Det normale alderskrav er mange steder på 20 år.

Nordiclån

Nordiclån udbydes i samarbejde med 3C Retail A/S. Den vejledende rente gør dem til en af de mere billige alternativer på markedet. De er nye på markedet og er hurtigt blevet populære. En god mulighed, hvis du ønsker en nem og enkel ansøgningsproces, hvor du hurtigt kan have penge på kontoen.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank tilbyder dig to forskellige finansielle produkter. De har et “mindre” privatlån fra 10.000 til 100.000 kroner, og et Privatlån Plus til en væsentlig lavere rente

De er derfor en meget billig og prisvenlig udbyder, uanset hvor mange penge du mangler, men specielt ved de helt store beløb. En bonusinfo er at du kun skal være 18 år for at kunne ansøge.

Vivus

Vivus adskiller sig fra de øvrige udbydere i oversigten på flere måneder. Dels ved at udbyde kredit op til 4.000 kr. for dig, der mangler små beløb på kontoen. Dels ved at du kan låne penge helt gratis som ny kunde.

De kan derfor tilbyde dig noget helt andet, end de andre firmaer fra oversigten. Et godt alternativ i særlige situationer, hvor du mangler kortvarig likviditet på kontoen.

Læs også: Online lån til arbejdsløse

Online låneudbydere – et godt alternativ

Der er ingen tvivl om at online låneudbydere er blevet et godt alternativ til danske kunder. Dels for de danskere der er blevet afvist af banken. Dels så bankerne føler sig presset på både renten og kundegrundlag.

For det er ikke længere en selvfølge at din bank, altid tilbyder de billigste forbrugslån. Med lave vejledende renter er der flere prisvenlige låneudbydere, der er klar til at tage kampen op.

Dit udvalg og alternativer er kun positivt, da det vil give dig bedre og billigere løsninger som kunde. Den større konkurrence er derfor positiv på mange måder. Hvem der er de bedste online låneudbydere i Danmark, afhænger meget af dine behov og præferencer.

Vi har præsenteret dig for 5 af de billigste og vores favoritter, men husk at indhente flere tilbud. Det er den eneste rigtige vej til at finde det bedste lånetilbud. For dig der kun har et mindre pengebehov under 4.000 kr. kan vi desuden anbefale dig at søge hos Lendon og Vivus.