Der er sket meget på lånemarkedet de senere år og en af de nyeste tendenser er, at du kan låne penge med NemID. Med dit nøglekort i hånden kan du underskrive med din digitale signatur og det mindsker besværet for begge parter.

Vi har lavet en oversigt over de firmaer online, der tilbyder underskrift med NemID signaturen. Søg hos flere af dem, hvis du gerne vil finde den billigste løsning.

Når der snakkes om at lave lån med NemID er det altså ikke helt usandsynligt at du får svar samme dag og derfor får en hurtig afklaring på dine muligheder. Om du kan få godkendt lånet samme dag, afhænger naturligvis af en række faktorer, men der er kommet rigtig hurtig ekspeditionstid hos låneudbyderne online.

Lån penge med det samme

– det tager kun 5 minutter

Vi har “stjålet” Faktas slogan om, at det kun tager 5 minutter, men det er blevet til en sandhed på lånemarkedet. Hvis du har papirerne klar, er det blevet skræmmende nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning.

Langt de fleste vil svare dig samme dag eller inden for 24 timer. Faktisk tilbyder selv de langsomste udbydere, at du får svar senest inden for 48 timer. Det kan man kalde hurtig ekspeditionstid!

Det er blevet muligt at låne penge med det samme, uden at skulle vente mange dage og uger på at få dem udbetalt. Det er en stor luksus for dig som forbruger, der nemt kan få akut brug for penge. Det er ikke altid man har tid til at vente.

Lån penge med NemID underskrift

Nu tilbage til NemID lån og underskriften via dit nøglekort. Vi kender det alle sammen fra Netbanken, SKAT eller andre instanser. Man kan efterhånden bruge NemID til det meste og med god grund. Det er nemlig en hurtigt og sikker løsning.

Tendensen er klar, flere og flere låneudbydere har taget løsningen til sig og tilbyder den til deres kunder. Det giver nemlig den klare fordel at underskrifter ikke skal sendes med posten. Ellers scannes ind og sendes pr. mail. Det har været scenariet førhen.

Gå til låneoversigt

Fordele ved lån med NemID

Der er altså en række klare fordele ved disse lån via NemID og Stlaan.dk har her fremhævet en række af de mest centrale:

  • En nem og sikker løsning
  • Mindre besvær for begge parter
  • Hurtigere låneproces

Det er i høj grad praktiske fordele der er forbundet med løsningen, for det ændrer ikke på de muligheder du har som forbruger. Det er udelukkende en alternativ og smart måde at underskrive låneaftalen på.

Hvis du er i tvivl om NemID som løsning og sikkerheden ved det, kan du læse mere om det på NemID.nu. Det er kun fornuftigt at være varsom i tider hvor man ofte høre om lækager og offentligt tilgængelige CPR-numre.

Hvad mener i?

Stlaan.dk er ikke i tvivl om at NemID er fremtiden for mange udbydere og det er kun et spørgsmål om tid, før det tilbydes af alle firmaer. Der er nemlig meget få argumenter imod løsningen, mens fordele står i kø.

I en konkurrencepræget branche hvor effektivitet er afgørende, er det svært at forestille sig denne hurtigere og mere effektive løsning, ikke skulle være fremtiden.