Opdateret: Kvikautomaten tilbyder ikke længere lån og er nu et brand tilhørende Ferratum. Denne anmeldelse er derfor forældet.

Vi har valgt at fastholde vores anmeldelse, så du fortsat kan læse om hvad de tilbød og meget mere. 

Kvikautomaten er det andet firma i rækken af anmeldelser af diverse låneudbydere på nettet, hvor vi deler vores erfaringer og giver dig indblik i deres krav og muligheder. Det var en låneudbyder, hvor du kan søge op til 6.000 kroner.

De har et alderskrav på 23 år og med tanke på deres koncept, er det meget fornuftigt. De tilbyder nemlig smålån og det er langt fra alle teenagere der er bevidste om, hvilke omkostninger de indebærer. For i sidste ende kan det hurtigt ende med at blive markant dyrere.

Kvikautomaten.dk så dagens lys i 2012 og er altså en af mange nye udbydere på markedet. Senest er Santander, Kliklån og Plutus kommet til – om de får samme succes må tiden vise.

I næste afsnit kan du læse nærmere om de krav du skal forvente som låner og ikke mindst hvilke muligheder de tilbyder. Det giver dig et godt indblik, om I er det rette match. Vores erfaringer med Kvikautomaten er positive, hvor deres ansøgningsproces er nem og helt ligetil.

Lån op til 6000 kr.

Kvikautomaten krav og lånemuligheder

Kvikautomaten er en af de tilbageværende udbyder af de såkaldte smslån. De små lånebeløb på op til 6.000 kroner, men til en rigtig høj rente.

Du bør derfor tænke dig grundigt om, inden du ansøger hos disse udbydere. Du skal i hvert fald forvente høje omkostninger. Her er hvilke krav og lånemuligheder Kvikautomaten kan tilbyde:

  • Lånebeløb fra 500 – 6.000 kroner
  • Løbetid på 30 dage
  • Alderskrav: 23 år
  • Ingen RKI
  • Trustpilot score: 8,0 (12 anmeldelser) 

Som det ses på Trustpilot scoren har Kvikautomaten fået gode anmeldelser og det er ligeledes vores erfaringer. De er nemme og fikse. Det er specielt deres hurtige, nemme og simple tilgang til hele ansøgningsprocessen, der får rosende ord med på vejen.

Vores Kvikautomaten anmeldelse er positiv og med de gode erfaringer, du skal bare vide, at omkostningerne generelt vil være høje.

OBS: Der kan ikke længere ansøges hos Kvikautomaten.dk, men tjek vores oversigter for at se dine andre muligheder online.

Ansøg lån på 10000 her

Kontaktinformationer

Kvikautomaten ApS

Omøgade 8, København Ø

Mail: kundeservice@kvikautomaten.dk