Du har muligvis hørt en fugl synge om, at du kan lave gratis online lån – og den er god nok. Hos visse udbydere online, kan du nemlig få penge ind på din konto, helt uden renter og gebyrer. Vi ser nærmere på hvordan du kan komme i gang med at gratis lån, omend det “kun” er på 3.000 – 6.000 kr. og kun i 30 dage. Men hvis det er nok, er det en fantastisk løsning.

Her kan du låne gratis

– Kun for nye kunder

Vi ser på to af de udbydere, hvor du kan optage gratis lån online, første gang. Gælder ikke eksisterende kunder.

Vivus

Vivus er et veletableret selskab på det danske marked og et godt valg, vurderet ud fra kundetilfredsheden på sider som Trustpilot. De er en rigtig vellidt udbyder og med deres gratis løsning, bliver det kun forstærket.

Her er de vilkår du skal kende til hos dem, hvis du er ny kunde. Bemærk at de gratis velkomsttilbud KUN gælder nye kunder hos henholdsvis Vivus og Lendon. Den går altså ikke, hvis du allerede har lånt penge hos dem.

  1. Gratis lån op til 6.000 kroner
  2. Op til 30 dage
  3. Mindst 20 år
  4. CPR nummer

De fleste danskere vil nok kunne kende Vivus fra TV-reklamerne, hvor der er karismatiske dyr som spiller basket:

Lendon

Lendon er den anden udbyder, som er gavmilde over for nye kunder. Her kan du også låne 6000 kr. rente og gebyrfrit. Firmaet bag hedder Creamfinance Denmark ApS og har deres udgangspunkt på Lergravsvej 53, 2300 Københavns S.

Deres krav til ansøgere er få. Du skal være mindst 23 år, have dansk folkeregisteradresse og CPR nummer. Noget langt de fleste danskere kan sige JA til. På mange måder en god mulighed, hvis du kortvarigt har brug for penge på kontoen.

  • Gratis lån op til 6.000 kroner
  • Op til 30 dage
  • Mindst 20 år
  • CPR nummer

Det er nemt at ansøge hos begge udbydere, så der behøver ikke gå mange minutter, fra du har ansøgt og til du har modtaget tilbud retur. Begge steder foregår underskriften med din digitale signatur, frem for breve med posten. Det betyder at du får lånetilbuddene i din indbakke, hvorefter du let kan underskrive med din NemID.

Bemærk at det er en unik mulighed som skal anvendes med omtanke, da pengene stadig skal betales tilbage inden for de 30 dage.