Gratis online lånVi stiller skarpt på muligheden for at lave gratis lån på 3.000 – 4.000 kroner online. En mulighed du bør benytte dig af som ny kunde, hvis du er økonomisk presset, fx. henover julen eller sommerferien.

Disse smålån har historisk været dyre at lave, men kan nu laves helt uden omkostninger for førstegangskunder. Lad os introducere udbyderen Lendon, der aktuelt tilbyder dig den unikke mulighed.

Lån penge gratis i 30 dage

Der er ingen tvivl om at gratis lån kan lyde for godt til at være sandt, men det er et tilbud som Lendon tilbyder alle nye kunder. Det gør at du kan have pengene i op til 30 dage, uden at blive pålagt de høje renter og dyre stiftelsesomkostninger som normalt. Ansøg hos dem helt uforpligtende:

Der er ingen tvivl om at stiftelsesomkostningenre, normalt er dem der bidrager til en høj ÅOP. For når der pålægges oprettelsesgebyrer på 400-800 kroner, udgør de en stor del af omkostningerne på et mindre lån på 3-4.000 kr. Det er en af de bedste årsager til at denne løsning er rigtig god, hvis du kortvarigt er i underskud på kontoen. Noget som mange danskere er i løbet af december måned.

Så længe du er ny kunde, over 20 år og ikke står i RKI, har du muligheden for at ansøge. Det er milde krav som de fleste kan opfylde.

Bemærk at du kun kan lave gratis lån i 30 dage og du bør være omhyggelig med at få betalt pengene tilbage, da du ellers kan blive pålagt dyre omkostninger. Så du bør stadig have en klar plan for hvordan du skal kunne tilbagebetale beløb i tide. Det kunne fx. være at du ved der kommer løn eller SU i slutningen af måneden.

Undgå dyre stiftelsesomkostninger og renter

Når du låner penge på nettet udgør stiftelsesomkostninger og renter begge to væsentlige udgiftsposter for dig som kunde. De to begreber tilsammen kan findes i ÅOP-satsen, hvor alle forpligtelser ved lånet er indregnet.

Du bør derfor altid være særlig opmærksom på disse forhold online, da specielt de små lån på 3, 5 -eller 10.000 kroner, kan ende med at blive rigtig dyre.

Det gratis tilbud fra flere udbydere er derfor en fantastisk mulighed du bør kende til som forbruger. Det kan nemt spare dig en masse penge og med det, ønsker vi alle brugere en glædelig jul!

Muligheden for at låne gratis

Historisk set har du både haft muligheden for at låne gratis hos Vivus og Lendon. Førstnævnte var først med initiativet, men tilbyder det ikke længere. De er gået over til at tilbyde dig 50% på dit lån op til 6.000 kr. Det kan sagtens være de kommer til at åbne op for den gratis mulighed igen, så her er en gennemgang af både Vivus og Lendon.

Vivus

Vivus er et veletableret selskab på det danske marked og et godt valg, vurderet ud fra kundetilfredsheden på sider som Trustpilot.  Her er de vilkår du skal kende til hos dem, hvis du er ny kunde.

  1. Gratis lån op til 6.000 kroner (med 50% rabat)
  2. Op til 30 dage
  3. Mindst 20 år
  4. CPR nummer

De fleste danskere vil nok kunne kende Vivus fra TV-reklamerne, hvor der er karismatiske dyr som spiller basket.

Lendon

Lendon er den anden udbyder, som er gavmilde over for nye kunder. Her kan du låne 4000 kr. rente og gebyrfrit. Firmaet bag hedder Creamfinance Denmark ApS og har deres udgangspunkt på Lergravsvej 53, 2300 Københavns S.

Deres krav til ansøgere er få. Du skal være mindst 23 år, have dansk folkeregisteradresse og CPR nummer. Noget langt de fleste danskere kan sige JA til. På mange måder en god mulighed, hvis du kortvarigt har brug for penge på kontoen.

  • Gratis lån op til 4.000 kroner
  • Op til 30 dage
  • Mindst 20 år
  • CPR nummer

Det er nemt at ansøge hos begge udbydere, så der behøver ikke gå mange minutter, fra du har ansøgt og til du har modtaget tilbud retur. Begge steder foregår underskriften med din digitale signatur, frem for breve med posten. Det betyder at du får lånetilbuddene i din indbakke, hvorefter du let kan underskrive med din NemID.

Bemærk at det er en unik mulighed som skal anvendes med omtanke, da pengene stadig skal betales tilbage inden for de 30 dage.