Det er blevet tid til vores 7. lånetip og vi håber du har haft glæde af de forrige. Denne uge stiller vi skarpt på muligheden for at lave gratis lån på 3.000 – 4.000 kroner online. En mulighed du bør benytte dig af som ny kunde, hvis du er økonomisk presset henover julen.

Vi ved at julen er en dyr og hård tid at komme igennem for mange familier rent økonomisk, så her kan 4.000 kroner være tiltrængt likviditet på kontoen. Disse småbeløb har historisk været ekstremt dyre at lave, men kan nu laves helt uden omkostninger for førstegangskunder. Ugens lånetip er serveret for dig. 

Gratis lån i 30 dage

Der er ingen tvivl om at gratis lån kan lyde for godt til at være sandt, men det er et tilbud som Netcredit, Kvikautomaten og Vivus tilbyder alle nye kunder. Det gør at du kan have pengene i op til 30 dage, uden at blive pålagt de høje renter og dyre stiftelsesomkostninger som normalt. Vivus tilbyder dig muligheden, i form af en rentefri kredit, uden fastlagt løbetid.

Sidstnævnte er ofte dem, der medfører en rigtig høj ÅOP. For når der pålægges oprettelsesgebyrer på 400-800 kroner, udgør de en stor del af omkostningerne på et mindre lån på 3-4.000 kr. Det er en af de bedste årsager til at denne løsning er rigtig god, hvis du kortvarigt er i underskud på kontoen. Noget som mange danskere er i løbet af december måned.

Så længe du er ny kunde, over 20 år og ikke står i RKI, har du muligheden for at ansøge. Det er milde krav som de fleste kan opfylde.

Bemærk at du kun kan lave gratis lån i 30 dage og du bør være omhyggelig med at få betalt pengene tilbage, da du ellers kan blive pålagt dyre omkostninger. Så du bør stadig have en klar plan for hvordan du skal kunne tilbagebetale beløb i tide. Det kunne fx. være at du ved der kommer løn eller SU i slutningen af måneden.

Undgå dyre stiftelsesomkostninger og renter

Når du låner penge på nettet udgør stiftelsesomkostninger og renter begge to væsentlige udgiftsposter for dig som kunde. De to begreber tilsammen kan findes i ÅOP-satsen, hvor alle forpligtelser ved lånet er indregnet.

Du bør derfor altid være særlig opmærksom på disse forhold online, da specielt de små lån på 3, 5 -eller 10.000 kroner, kan ende med at blive rigtig dyre.

Det gratis tilbud fra flere udbydere er derfor en fantastisk mulighed du bør kende til som forbruger. Det kan nemt spare dig en masse penge og med det, ønsker vi alle brugere en glædelig jul!