Vi fortsætter i rækken af anmeldelser, hvor vi stiller skarpt på de førende låneudbydere online. Denne gang en Ferratum anmeldelse med alt du bør vide om firmaet og dine muligheder for at optage hurtig kredit. Ferratum har mange års erfaring og er generelt meget populære blandt deres kunder.

Hele processen foregår nemt og hurtigt online. Din vej til flere penge er derfor kort, selvom du altid bør være bevidst om ÅOP og eventuelle gebyrer.

Ferratum kredit

Nye kunder kan søge en rentefri kredit i op til 30 dage. Se mere på deres hjemmeside.

Krav og muligheder
Hvis du overveje at optage Ferratum kredit, må det være interessant at kende til deres krav og muligheder. Dem har vi derfor opstillet for dig på overskuelig vis:

  • Kredit fra 1.500 – 15.000 kroner
  • Løbetid på 5 – 47 måneder
  • Rentefrit de første 30 dage
  • Alderskrav på 23 år
  • Du skal være bosat i Danmark.
  • Ingen RKI

Det er specielt de få krav til deres kunder der gør, at mange har muligheden for at benytte sig af dem. Her på STlaan er det bare vigtigt for os at understrege, at det kan være en dyr løsning, hvis du gør det forkert. Gør brug af deres rentefrie tilbud, de første 30 dage og spar en masse omkostninger.

Ferratum er rigtig gode til det de tilbyder, de små kreditbeløb. Så hvis du er fast besluttet på at ville ansøge om nogle tusinde kroner, kan vi kun anbefale dig at vælge dem.

Erfaringer med Ferratum

Lad os starte med konklusionen. Vores Ferratum erfaringer er gode og positive. Det er en meget professionel, troværdig udbyder, med en generel venlig kundeservice.

Alene ved at starte din ansøgning på deres hjemmeside, vil der komme en mulighed for at chatte med en medarbejder. Så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og blive hjulpet igennem processen. Sådan skal det være!

Trustpilot er altid interessant, når man skal vurdere andres kundeoplevelser, omend siden ikke altid giver et retvisende billede. Det er i hvert fald paradoksalt, at Ferratum.dk har en score på 8,8 i skrivende stund, selvom deres renteniveau ligger i den høje ende på markedet.

Hvad angår Ferratum kredit, så er vores erfaringer at du kan forvente en venlig service undervejs i de 15-45 dage du har pengene.

Værd at vide..

Vi slutter af med en række interessante informationer og praktisk viden om Ferratum Group. Ville du nogensinde låne penge i banken, hvis du ikke kendte dem særlig godt eller vidste hvad de stod for?

Svaret er nok nej og derfor bør du altid sætte dig ind i låneudbyderen, inden du siger JA til tilbuddet. Ferratum er oprindeligt et finsk firma, der startede i 2005 og entrerede det danske marked  i 2009. De har en stor kundegruppe i Skandinavien, hvor de ligeledes er veletablerede i Sverige.

I Danmark er det Ferratum Denmark ApS der tilbyder udlån. De har nemlig udviklet sig til en af Europas største på området, inden for små kreditbeløb.

Konceptet findes ikke kun i Danmark, men de er ligeledes aktive i Sverige, Spanien, England, Rusland, Holland, Tjekkiet og Bulgarien. Foruden deres “hjemland” Finland. Så på mange måder en erfaren og populære udbyder.

Øvrig information

Ferratum Denmark ApS

CVR: 32263305

Strandvejen 125

2900 Hellerup

Mail: kundeservice@ferratum.dk

Telefon: 70 20 10 47