STlaan.dk ønsker at dele vores viden og erfaringer med låneudbyderne på markedet. På denne side ser vi nærmere på Alfalån og giver dig en anmeldelse af dem, med fokus på erfaringer, krav og muligheder.

Alfalån er en udbyder hvor du kan låne op til 75.000 kroner alt efter behov. Få et godt indblik og alle de primære informationer i denne anmeldelse.

Formidler på vegne af Ekspres Bank

Alfalån A/S har efterhånden flere års erfaring fra branchen, hvor de har formidlet lån på vegne af Ekspres Bank. De samarbejder med banken og gør det med pæn succes.

Det er klart, at I sidste ende er det ikke Alfalån du kommer til at diskutere med, hvis der opstår uenighed. Så det er kun fair at bedømme dem på det de gør; formidler. Det gør de på en nem og simpel måde. Det afspejler sig i at du let kan ordne dokumentation og kun ved beløb over 20.000 kræves der en lønseddel.

Har du brug for at låne op til 75.000 kroner? Se dine lånemuligheder online her:

Ansøg om lån på 75000

Krav og lånemuligheder

Alfalån tager på deres hjemmeside udgangspunkt i, om du søger alene eller som par. Bemærk at det kan påvirke Jeres muligheder, hvis indkomsten ikke er på 150.000 kroner pr. person.

Se mere om krav og lånemuligheder herunder:

  • Beløb op til 75.000 kroner
  • Alderskrav: 18 år
  • Ingen RKI
  • Husstandsindkomst over 150.000 kroner per person

Hvordan er dine Alfalån erfaringer?

Kontakt os gerne for at dele dine egne erfaringer. Deres Trustpilot score kan virke negativ, men de har aktuelt kun fået én. Vi mener at én sølle Alfalån anmeldelse er et klart signal om, det kunderne generelt er tilfredse.

Flere andre udbydere har markant flere anmeldelser, af enten positiv eller negativ karakter. Vores egne erfaringer er, at hele processen foregår smart og nemt.

De proklamerer at du kan få svar og godkendelse inden for 10 minutter. Der kan forekomme længere svartid, men generelt er de hurtige til at melde tilbage. Det giver en hurtig afklaring, der må være rar for enhver ansøger.

OBS: Alfalån formidler på vegne af Ekspres Bank og vil derfor ikke fremgå i vores oversigt over muligheder. 

Kontaktinformationer

Alfalån A/S

Tigervej 31, 4600 Køge

Mail: info@alfalaan.dk