Mikrokredit.dk lån anmeldelse

Mikrokredit.dk er en af mange låneudbydere på nettet og vi vil i denne anmeldelse se nærmere på dem. Vi anbefaler dig at læse vores Mikrokredit anmeldelse, inden du kaster dig ud i ansøgningsprocessen.

Så du er sikker på de opfylder dine behov og krav som forbruger. I vores Mikrokredit.dk låneanmeldelse kan du læse om alt fra krav, til muligheder, services og erfaringer. Har du selv feedback eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lånekrav og muligheder

Vi starter med det helt essentielle for dig som låner, nemlig hvad du skal kunne opfylde og hvad de så kan tilbyde til gengæld. STlaan.dk har derfor opstillet det hele på overskuelig vis, så du hurtigt kan vurdere det:

Lånekrav:

  • Dansk bopæl
  • Ingen RKI
  • Alder på 23-75 år

Muligheder:

  • Beløb fra 500 – 5.000 kr.
  • Mulige låneperioder på 7, 14, 21 eller 30 dage
  • Automatisk låneservice – svar inden for 15 sek!
  • NemID underskrift

Et nærmere indblik i Mikrokredit ApS

Vi slutter vores Mikrokredit.dk anmeldelse af med at give dig et nærmere indblik i firmaet og ikke mindst deres unikke låneservice. Den fungerer nemlig automatisk og det får du glæde af som kunde. Du kan helt ekstraordinært få svar allerede inden for 15 sekunder.

Det bliver hverken hurtigere eller nemmere. Godt nok giver et hurtig svar ikke nødvendigvis lavere renter og omkostninger, men det giver en afklaring med det samme. Noget mange vil være glade for.

Bag Mikrokredit.dk står et Anpartsselskab der blev startet i november 2013 og som lige nu holder til på Østergade 6 i København. De hører derfor til blandt de nyere udbydere på lånemarkedet online. Vores Mikrokredit erfaringer er positive og vi er glade for de følger behovene i markedet.

Hurtigt svar og underskrift med NemID, er to af de mest efterspurgte features hos mange lånere, selvom ÅOP i sidste ende bør være den vigtigste beslutningsparameter. For lige ÅOP-området er en af deres “svagheder”, da disse små lånebeløb medfører markante omkostninger.

De gode erfaringer understøttes af et højt serviceniveau, med livechat på hjemmesiden, så du nemt kan få svar på alle dine spørgsmål og problemer. Har du selv erfaringer, er du mere end velkommen til at kontakte os.