Stlaan.dk hjælper dig godt i gang ved at se nærmere på mulighederne på nettet, hvor der er en håndfuld lånefirmaer der kan tilbyde dig lån på 200000 kr.. Du kan se flere af de førende udbydere i oversigten nedenfor.

Her kan du låne 200.000

Ansøg helt gratis og uforpligtende.

For mange danskere er det svært at få et lån på 200000 kr., medmindre du gør det i forbindelse med et boligkøb. Her gælder andre spilleregler og muligheder som kunde, da boligen bliver stillet som sikkerhed.

Til alle andre formål kan det være svært at blive godkendt, men der er håb forude hvis du ellers udnytter alle markedets muligheder. Det vigtigste er at du får skabt en sund privatøkonomi, for det er meget afgørende når udbyderne skal vurdere din ansøgning.

Vigtige tips

Du får her en række vigtige tips, der er afgørende i ansøgningsprocessen. Det er de uanset hvilket lånebeløb du ansøger om, men specielt når du søger så store beløb som 200.000 kr. Her kan der nemlig være store forskelle i omkostningsniveauet.

  • Du skal altid indhente flere lånetilbud.
  • Sammenlign deres ÅOP, når du skal vurdere dem.
  • Tjek firmaets kundeservice og omdømme inden du siger JA tak.

Lån 200.000 kr. via udbyderne i oversigten, hvor du kan ansøge gratis og helt uforpligtende.

Styrk dine muligheder for godkendelse

Som vi allerede har været inde på, bliver det sværere at blive godkendt, jo flere penge du vil låne. Vi slutter derfor med et par gode råd til, hvordan du kan styrke dine muligheder for godkendelse.

Større indkomst via bijobs

Medmindre du har en gavmild chef, er den eneste metode til at hæve din indkomst, ved at tage et bijob. Det kan være på 10-20 timer om ugen, alt efter hvor meget tid du har. Hvis du allerede har et fuldtidsjob kan det være svært at finde tid. Specielt hvis du har børn i huset.

Ikke desto mindre er din indkomst meget afgørende for hvor mange penge du kan låne og hvis vi snakker 200000 kr. så skal den være fornuftig.

Sænk omkostningerne og øg rådighedsbeløbet

I forlængelse af indkomsten, så er dit rådighedsbeløb faktisk et mindst lige så centralt element. Det er nemlig et udtryk for hvor mange penge du har til rådighed hver måned, efter de faste omkostninger er betalt. Det vil være dette beløb, som kan anvendes til dine afdrag på lånet.

Så selvom det er de færreste lånefirmaer online der spørger efter dit rådighedsbeløb, vil du ofte opleve det i landets banker.

Hvordan sænker du så dine omkostninger? Der er mange muligheder og det vrimler med sparetips på nettet. Du kan sælge brugte ting, tjekke dine forsikringer og abonnementer, spare på strømmen eller droppe de dyre forbrugsvarer (nyt tøj, ferie etc.).

 

Hvis du har problemer med at blive godkendt i banken eller hos låneudbydere online, bør du overveje at gå videre med vores to forslag. Det er de aspekter du kan ændre på. Du kan hverken ændre på alder, bopæl eller familieforhold, der er andre indflydelsesrige faktorer for dine lånemuligheder.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]