Alfalån anmeldelse og erfaringer

STlaan.dk ønsker at dele vores viden og erfaringer med låneudbyderne på markedet. På denne side ser vi nærmere på Alfalån og giver dig en anmeldelse af dem, med fokus på erfaringer, krav og muligheder.

Alfalån er en udbyder hvor du kan låne fra 3.000 til 75.000 kroner alt efter behov. Det kan du til en debitorrente på 20,2 %, der ligger i den gennemsnitlige del af lånemarkedet online.

De er hverken de billigste eller de dyreste. På den positive side, er de til gengæld en af de få, der accepterer unge udbydere. Du skal således kun være myndig (18 år) for at kunne ansøge.

Alfalån A/S har efterhånden flere års erfaring fra branchen, hvor de har formidlet lån på vegne af Ekspres Bank. De samarbejder med banken og gør det med pæn succes.

Det er klart, at I sidste ende er det ikke Alfalån du kommer til at diskutere med, hvis der opstår uenighed om lånet. Så det er kun fair at bedømme dem på det de gør; formidle lån.

Det gør de på en nem og simpel måde. Det afspejler sig i at du let kan ordne dokumentation og kun ved beløb over 20.000 kræves der en lønseddel.

Alfalån

 

Krav og lånemuligheder

Alfalån tager på deres hjemmeside udgangspunkt i om du søger alene eller som par. Bemærk at det kan påvirke Jeres muligheder, hvis indkomsten ikke er på 150.000 kroner pr. person.

Mest bemærkelsesværdigt er deres krav til at du “kun” skal være 18 år. Alfalån er én af de få udbydere, der tilbyder lån til personer på kun 18-19 år. Se mere om krav og lånemuligheder herunder:

  • Lånebeløb op til 75.000 kroner
  • Løbetid fra 12-72 måneder
  • Alderskrav: 18 år
  • Aktuelt: Debitorrente på 20,2 %
  • Ingen RKI
  • Husstandsindkomst over 150.000 kroner per person
  • Trustpilot score: 6,1 (1 anmeldelse)

Hvordan er dine Alfalån erfaringer?

Kontakt os gerne for at dele dine egne erfaringer. Deres Trustpilot score kan virke negativ, men de har aktuelt kun fået én. Vi mener at én sølle Alfalån anmeldelse er et klart signal om, det kunderne generelt er tilfredse.

Flere andre låneudbydere har markant flere anmeldelser, af enten positiv eller negativ karakter. Vores egne erfaringer med Alfalån er, at hele processen foregår smart og nemt.

De proklamerer at du kan få svar og godkendelse inden for 10 minutter. Der kan forekomme længere svartid, men generelt er de hurtige til at melde tilbage. Det giver en hurtig afklaring, der må være rar for enhver ansøger.

Ansøg om lån her

 

OBS: Alfalån formidler på vegne af Ekspres Bank og vil derfor ikke fremgå i vores oversigt over lånemuligheder. 

 

Kontaktinformationer

Alfalån A/S

Tigervej 31, 4600 Køge

Mail: info@alfalån.dk

Web: www.alfalaan.dk